Nehéz idők! – Komoly kihívások! – Megoldandó feladatok!

 

Asztalitenisz! – Menekülés a győzelembe!

 

A koronavírus érkezése alapjaiban borította fel az emberek sportfogadási szokásait és lehetőségeit! A TOP focibajnokságok szüntelenek a tenisz tornák a kézi, kosár és röplabda bajnokságok szintén megálltak! Az Olimpiát 2021-re halasztották, csúsznak a BL mérkőzések is! Ma reggeli hír hogy a kézilabda BL és EHF kupát valamikor szeptemberben folytatják! Egyszóval nehéz időket élünk amit eddig sikerült a kisujunkból kirázni azért most vért verejtéket kell izzadjunk!

 

Jelenleg a sportfogadási ajánlatok kb. 90%-át asztalitenisz tippek alkotják így rá kellett álljunk egy számunkra szinte teljesen ismeretlen sportágra, előtte őszintén bevallva még soha sem fogadtunk a zöld asztalos játékra, elemzőink a kezdeti tapogatózás után egyre jobban ráéreznek erre a remek sportra több nagyon szép nyerő asztalitenisz tippel jelentkeztek az elmúlt napokban!

 

Tegnap is voltak olyan Prémium csoportjaink ahol a tippek 100%-át asztalitenisz tette ki és bizony sikerült újra egy igazán remek napot zárnunk, hiszen jó néhány Prémium csoportunk a hibátlan asztalitenisz tippjeinkkel 100%-on azaz hibátlanul zárt!

 

BIG BEN 100% 🏀🥅💲

 

MAXIMUM POWER 100% 🏀🥅💲

 

IBRAHIM 100% 🏀🥅💲

 

BIG BEN:

————-

 

V. Miroshnichenko – A. Velchev 1 1.55 3-0 🏀🥅💲

 

A. Chermensky – R. Ivanov 1 1.60 3-2 🏀🥅💲

 

A. Ivashkin – N. Korniyenko 1 1.45 3-0 🏀🥅💲

 

Eredő: 3.96 NYERT!!! 🏀🥅💲

 

Maximum Power:

————————
 

M. Perunov – O. Suharkov 1 1.50 3-1 🏀🥅💲

 

Ibrahim:

————
 

N. Lyfenko – T. Turabekov 1 1.55 3-0 🏀🥅💲

 

Nehéz időket élünk! Ami máskor természetes volt pl. egy under/over tipp azért most komoly energiákat kell megmozgassunk, hogy hasonlóan erős tippel jelentkezzünk!

 

A feladat adott!

 

Az NTT szerkesztői ezekben a vérzivataros időkben is azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb tippekkel lássák el Prémium előfizetőiket!

 

Komoly értéket látunk az asztaliteniszben de még van mit tanulnunk!

 
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
 
 
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
 
/A posztban szereplő szelvényfotó tesztelésünk eredménye./
Tippmix tippek, mérkőzés elemzések, statisztikai adatok. Napi ingyenes tippek. Csatlakozz Magyarország legsikeresebb sportfogadó csapatához!
Tippmix tippek, mérkőzés elemzések, statisztikai adatok. Napi ingyenes tippek. Csatlakozz Magyarország legsikeresebb sportfogadó csapatához!