Négy húzósportág - Négy vezértipp - Egy szelvényen!

Ez a Ziccer Prémium csoport!

 

 

Te se hagyd ki a ziccert!

Biztos te is elgondolkodtál már azon, hogy lehet a legegyszerűbben nyerő szelvényt kitölteni! Biztos veled is megtörtént már, hogy a jó megérzéseid mellé beraktál egy-egy olyan tippet,ami annyira nem is tetszett, de csak megjátszottad és persze, hogy az ment el elsőnek pedig az első megérzéseid mind jók voltak és mégsem tudtál belőlük kellően profitálni!

Hidd el nem vagy evvel egyedül, ez a kezdő sportfogadók általános hibája, amikor minden ész érv és saját megérzés ellenére is túlvállalják magukat! Ennek most vége! A Ziccer Prémium csoportot ezeknek a hibáknak a kijavítására hoztuk létre, elemző szerkesztőink naponta minden sportág legütősebb-legerősebb tippjét hozzák el a Ziccer Prémium csoportba!

Minden nap egy komplett szelvényötletet kapsz az adott napi kínálat alapján, neked csupán annyi a dolgod, hogy kitöltsd a szelvényt és feladd!

 

A napi komplett szelvényötlet minden esetben négy mérkőzést tartalmaz, az eredő szorzók a napi kínálat alapján 7.00 - 10.00 körül alakulnak majd azaz jó esetben 4 helyes tippel akár 10.00-szerezhetünk is!

 

Sportágak:

·      Labdarúgás, ·      Tenisz, ·      Jégkorong, ·      Kézilabda, ·      Kosárlabda, ·      Röplabda, ·      Amerikai foci, ·      Snooker, ·      Darts, ·      Vízilabda, ·      Asztalitenisz.

 

Hogy néz ki ez gyakorlatban?

Ziccer Prémium tagjaink 4 tippet kapnak tőlünk emailben, 4 különböző sportág legerősebb napi tippjét, azaz naponta egy komplett szelvényötlettel jelentkezünk, amit négy sportágból állítunk össze!

Ugye milyen egyszerű?

 

Négy húzósportág - Négy vezértipp - Egy szelvényen!

 

Ez a Ziccer Prémium csoport!

Már most foglald le a helyed a március 11.-én induló csoportunkban!

Te se hagyd ki a ziccert!