Már csak 3 nap és indul a BLACK JACK második turnusa!

 

Megbízható stabil Tippmix tippek egy ütős szelvénybe foglalva, ez a BLACK JACK Prémium csoport!

 

Koronavírus! – Hol vagytok aranyrögök?

 

Pár szó a koronavírusról, szerintünk amilyen gyorsan jött olyan gyorsan menni is fog, nem kell pánikolni, az alapvető higiénia betartásával elkerülhetjük. Amint látható sok európai mérkőzést töröltek és elhalasztottak ez a mi munkánkat annyiból érinti ugye, hogy ezekre a bajnokságokra előreláthatólag kb 1-2 hétig nem lehet fogadni de még így is bőséges a kínálat hiszen ha megnézzük jelenleg 16 oldalnyi eseményt kínál március 16.-ig a tippmix.hu azaz a következő napokon több mint 320 eseményre fogadhatunk és akkor még nem beszéltünk ezen események hendikepes, gólos stb opcióiról ami több ezer fogadási lehetőséget jelent! Ennyi opcióra meg már nincs is szükség hiszen ezek gondos átnézése már-már lehetetlen!

 

Lesznek beletörlések a szelvényeinkbe? Biztos ..Ez sajnos nem rajtunk fog múlni mi letesszük a munkát az asztalra ahogy eddig is.A törölt mérkőzések 1.00-es szorzót jelentenek majd!

 

Szögezzük le nagy valószínűséggel ahol fel akarták függeszteni a bajnokságokat ott már megtették!

 

A koronavírus nem jó de most vele kell élnünk, annyiban azonban mindenképpen segít, hogy az energiáinkat oda összpontosíthatjuk ahova kell, és így most talán még könnyebben megtalálhatjuk az értékes fogadási lehetőségeket!

 

Aranyásóként azt mondhatnánk, hogy jelenleg kevesebb földet kell átmosnunk azokért a szép arany rögökért!

 

Kitartóan keressük továbbra is az aranyrögöket a Tippmix kínálat napi opciói között!

 

Már csak 3 nap és indul a BLACK JACK második turnusa!

 

Megbízható stabil Tippmix tippek egy ütős szelvénybe foglalva ez a BLACK JACK Prémium csoport!

 
Tippmix tippek, mérkőzés elemzések, statisztikai adatok. Napi ingyenes tippek. Csatlakozz Magyarország legsikeresebb sportfogadó csapatához!
Tippmix tippek, mérkőzés elemzések, statisztikai adatok. Napi ingyenes tippek. Csatlakozz Magyarország legsikeresebb sportfogadó csapatához!