IBRAHIM:

 
  • Jerv – KFUM Oslo 2.5 gól felett 1.55 2-2 NYERT!
 
Ibrahim nem ismer kegyelmet , tegnapi “Nagytétes” tippjét is tükörsimán karikázhattuk így ismét sikerült alaposan megtömni a zsebeinket!
 
Persze, hogy nyert mert igazi mestere a szakmájának de ami most jön az nagyon kemény figyeld csak:
 

DÖNTETLEN STRATÉGIA:

 
  • Akron Toljatti – Mordovija Szaranszk D 3.10 1-1 NYERT!
 
  • Orsomarso Palmira – Tigres Bogota D 2.90 0-0 NYERT!
 
  • Atl. Bucaramanga – Dep. Tolima D 2.75 1-1 NYERT!
 

Eredő: 24.75

 
BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMM!!!!!BUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM!!!!
 
Micsoda tűzijáték volt ez emberek! Hatalmasat kaszáltunk!
 
Döntetlen stratégiai csoport nem kicsit robbantott tegnap bankot! Mind a három döntetlen tippünket karikázva közel 25.00-ös eredő szorzóval újra alaposan sikerült megfejnünk a fogadóirodákat! A csoportban éjszaka többen már az asztal tetején táncolva locsolták a pezsgőt! Minden kedves DÖNTETLEN STRATÉGIA Prémium tagunknak gratulálunk!
Pihenjétek ki az éjszakai mulatozás fáradalmait de ne feledjétek 13:00 óra körül jönnek a mai Stratégiai Tippmix tippek! Kopasztásra felkészülni!!!
24.75-ös Tippmix szorzót fogtunk
24.75-ös Tippmix szorzót fogtunk