Gesztesi 1 - Tippmix tippek

***********************************

Gesztesi Krisztián tanár úr matematikán alapuló stratégiája decemberben is bizonyított!

 

 Brutális hatékonyság az év utolsó hónapjában is!

***********************************

Biztos hallottál már Gesztesiről a matek tanárról, aki kidolgozott egy matematikán alapuló stratégiát, amivel az őrületbe kergeti a fogadóirodákat!

Jó hír, Gesztesi Krisztián a továbbiakban az NTT csapatát erősíti!

"Sziasztok, Gesztesik Krisztián, 43 éves matematika-testnevelés szakos tanár vagyok! Évek óta foglalkozom hobbi szinten sportfogadással, mára sikerült egy olyan matematikán alapuló szisztémát kidolgoznom, amivel hosszú távon is fel tudom venni a versenyt fogadóirodákkal! ( 2018-ban az általam megjátszott tippeket hónapokra bontva lejjebb megtalálod! ) Természetesen én is csak tippelek, eredményt előre nem tudok, nem látok a jövőbe, nekem is voltak, vannak és lesznek is rossz tippjeim, de módszeremmel a lehető legrövidebbre tudom zárni a bukó szériákat és ebben van nagy segítségemre az általam oly imádott matematika!

Most 100 sportfogadó társamnak lehetőséget kínálok, hogy betekintést nyerjen, az én kis számokkal megfűszerezett világomba ahol igyekszem a módszeremmel a nap legtutibb tippjeit csokorba gyűjteni, már most jelzem, hogy nem lövöldözünk mindenre, nem pazaroljuk a muníciót vaktában, ha egy tipp van, akkor egy, ha kettő, akkor kettő, ha esetleg három, akkor három és ne tovább!

Figyelj: Biztos profit nincs, nem létezik, felejtsd is el gyorsan, én sem tudok ilyet ígérni azonban a matematikán alapuló módszerem nagy segítségünkre lesz majd a 100 napos utunkon!

Most 100 embert 100 napra várunk a GESZTESI csoportba ahol kizárólag foci és tenisz tippekkel fogunk dolgozni!

"A matematikai gondolkodás csupán a józanész kiterjesztése."

Manil Suri

Köszönöm, ha végig olvastad!

Maradok tisztelettel,

Gesztesi Krisztián!"

 

A jelentkezéseket a megrendelések sorrendjében tudjuk elfogadni!

Téged is vár a Gesztesi Prémium csoport!

Gesztesi 2 - Tippmix tippek