Tippmixben otthon vagyunk!

 

A 2014-ben alapított Tipp Szuper Tanácsadó Betéti Társaság az ország legmeghatározóbb, első, legális keretek között működő, sportfogadással foglalkozó vállalkozása! Társaságunk sporteseményekkel kapcsolatos információkat, elemzéseket, várható sporteredményeket illetve sportstatisztikákat küld napi rendszerességgel az Előfizetői részére!

Cégünk üzleti filozófiája a maximalizmus, mottónk mindent az elégedett ügyfélért, ehhez a legfrissebb és legmegbízhatóbb információk elengedhetetlenek amiket a hazai és nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően első kézből szerzünk be ezáltal a lehető legpontosabb tippmix tippekkel és elemzésekkel látjuk el az előfizetőinket legyen az foci, jégkorong vagy akár tenisz mérkőzés!

Minden sportágban otthon vagyunk! Elemző szerkesztőink több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátuk mögött a kőkemény tippmix tippekkel és elemzésekkel várnak Téged is az NTT Prémium csoportokban.

Csatlakozz csoportjainkhoz Te is!

Elemzőink:  NTT, Mamut, Asijev és Gesztesi

Szenzációs bejelentés!!!

 

NTT-hez igazolt Asijev az európai fogadóirodák rémálma!

 

Több hónapos egyeztetés után a sokak által jogosan Európa egyik legjobb tippszterének tartott Asijev egy nem mindennapi együttműködési szerződés alapján 2016 02 28.-től Prémium szolgáltatásunk keretein belül Európában kizárólag Magyarországon és kizárólag csak az NTT Tippmixnél saját Prémium csoportban osztja meg a sportfogadással kapcsolatos meglátásait és tippjeit!

Asijev nem véletlenül érdemelte ki Európában a tippmesterek királya címet, 16 éves korában hobbi szinten kezdett el foglalkozni a sportfogadással már akkor felfigyeltek nem mindennapi érzékére aminek az lett a következménye, hogy tanulmányai befejeztével 26 évesen egy Szerb fogadóiroda tippmesteri pozíciójában találta magát!Az ott eltöltött 12 év alatt volt ideje kitanulni a szakma csínját-bínját így nem meglepő ha egy olyan ajánlattal kereste meg a Sportingbet amit egyszerűen nem lehetett visszautasítani! A világ egyik legnagyobb és legrégebbi fogadóirodájánál eltöltött 6 év után 46 évesen saját oldal beindításával lépésről lépésre haladva vívta ki a sportfogadó társadalom elismerését sok-sok 10.000 fogadót segítve komoly anyagi bevételhez!Városi legendák szerint volt olyan időszak amikor a fogadóirodák azért fizettek neki komoly összegeket, hogy ne tegyen ki tippeket az oldalára!Régebbi követőink bizonyára még emlékeznek Asijevre hiszen a kezdeti időszakban nagy segítségünkre volt fantasztikus tippjeivel abban, hogy stabil alapokra építsük az NTT Tippmix oldalt!

Úgy gondoljuk, hogy ez a valóban szenzációs és egyedülálló bejelentés alapjaiban fogja megrendíteni az európai és ezen belül a magyar sportfogadó társadalmat!

 

Most lehetőség nyílik számodra is Asijevvel együtt naponta csontozni a fogadóirodákat!

 

Vezető labdarúgó elemzőnk NTT, polgári nevén Ferenc az NTT Tippmix oldal névadója is egyben aki már fiatal korában szerelmet kötött a sportfogadással hiszen 16 évesen már aktívan totózott többször is sikerült 13+1-es teli találatot elérnie ami újabb motivációt jelentett számára, hogy komolyan kell foglalkoznia evvel a pénzkereseti lehetőséggel!A dél-szláv háború ideje alatt az addigra már 20-as éveiben járó elemzőnk komoly nemzetközi kapcsolatokra tett szert főleg szerb-horvát és bosnyák tippszterekkel kötött szoros barátságot így alakult ki munka kapcsolat például Asijevvel is!A mára már 43. életévében járó elemzőnk a sportfogadással eltöltött 27 év alatt igazi nemzetközi szaktekintéllyé nőtte ki magát akinek a véleményét naponta kérik ki a külföldi sportfogadással foglalkozó oldalak, csoportok és fórumok szerte Európában!Ferenc egy 3 éves kislány büszke édesapja!

 

Most lehetőség nyílik számodra is NTT-vel együtt naponta csontozni a fogadóirodákat!

Vezető jégkorong elemzőnk MAMUT tovább bővíti szolgáltatását!

 

Az NTT Tippmix oldal jégkorong és tenisz tippjeiért felelős elemző-szerkesztője Mamut, polgári nevén János aki már több évtizedes sportfogadói múlttal a háta mögött jó ideje eredményesen vezeti a Jégkorong csoportunkat!Jánosról tudni kell, hogy két kedvenc sportja van amit ő is előszeretettel űz, nem meglepő módon ez a hoki és a tenisz ha csak teheti családját is bevonva a játékba, egy 16 éves leány gyermek boldog édesapja!Szakmai felkészültsége megkérdőjelezhetetlen számos nemzetközi sportfogadó fórum aktív tagja azon kevés magyar tippszterek egyike aki tippjeinek köszönhetően hosszú távon is nyereséges tud maradni!

 

Sziasztok, Gesztesik Krisztián, 43 éves matematika-testnevelés szakos tanár vagyok! Évek óta foglalkozom hobbi szinten sportfogadással, mára sikerült egy olyan matematikán alapuló szisztémát kidolgoznom, amivel hosszú távon is fel tudom venni a versenyt fogadóirodákkal!

Magunkról 1 - Tippmix tippek